

Bułeczki z żurawiną
Niewiele jest tak wszechstronnych owoców: świetnych do mięs, serów i deserów. Jeśli pomyśleć o jej prozdrowotnych właściwościach, żurawina jawi się
Kuchnia na Podhalu to nie tylko oscypek z grilla. Lokalne tradycje kulinarne i produkty inspirują (nie tylko) lokalnych szefów kuchni, którzy potrafią na ich bazie stworzyć prawdziwe dzieła sztuki. Niektóre z nich warto spróbować w najlepszych restauracjach, a inne z powodzeniem możemy zrobić w domu.
Niewiele jest tak wszechstronnych owoców: świetnych do mięs, serów i deserów. Jeśli pomyśleć o jej prozdrowotnych właściwościach, żurawina jawi się
Kuchnia indyjska to prawdziwa eksplozja orientalnych smaków i intensywnych zapachów. Rozgrzewająca i aromatyczna świetnie nadaje się na wiosenne przesilenie. Tym
Kto raz skosztuje grillowanej sałaty rzymskiej, szybko dodaje ją do listy ulubionych dań. Tym bardziej, że jej przygotowanie nie wymaga
Gotowanie to dla mnie poszukiwanie równowagi. Dlatego tym razem niskokaloryczne pory łączymy z wyrazistym i tłustym roquefortem. Zresztą nie ja
25 maja w Warszawie odbyła się doroczna Wielka Gala wręczenia nagród festiwalu najlepszych restauracji. Nagrodzonych zostało kilkadziesiąt restauracji, które goście
Jest w Polsce taki browar, do którego ludzie przyjeżdżają z drugiego końca kraju, by wychylić kufel idealnie schłodzonego piwa. Miejsce,
Dołącz do naszego newslettera - raz w tygodniu prześlemy Ci informację o nadchodzących wydarzeniach!
Oczekuj na nasz pierwszy newsletter🙂
Zakoplan Tymoteusz Mróz
Zakopane, ul. Krupówki 30
Tel.: +48 663 485 242
E-mail.: info@zakoplan.pl